> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Майкъла: В ЦСКА има железен ред, отборът отново може да е фактор в Европа


Майкъла: В ЦСКА има железен ред, отборът отново може да е фактор в Европа

0
0
212

Публикувана на: юли 17, 2016

Бившият защитник на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла бе категоричен, че „червените” са поели в добра посока на развитие и в играта им се забелязва възход във всеки изминал мач. Според него победата над Интер Милано не е случайна и ще даде допълнителен тласък на играчите.

„Контролите не са толкова важни. Но ЦСКА е в добро състояние и с всеки мач играе по-силно. Мисля, че отборът ще бъде напълно готов за това, което го очаква в първенството. Пътят, по който сега ЦСКА е тръгнал, е правилният. Според мен Стойчо Стоилов е един от най-добрите мениджъри в България и не бърка с играчите от чужбина. Мисля, че са попълнения и ЦСКА може отново да бъде фактор на международната сцена. Може би трябва да се подсили средата на терена с класен централен полузащитник. От Ловеч дойдоха много добри момчета. Не искам да отличавам играчи, а треньора Христо Янев. ЦСКА играе като колектив, а не всеки футболист сам за себе си. Нужно е време за развитието на този. млад отбор. Но за мен двубоят с Интер показва, че ЦСКА е на прав път“, обясни Георги Илиев пред „Тема Спорт“.

Той добави, че с действията си Гриша Ганчев е показал, че има големи намерения.

„Аз подкрепям ЦСКА и се радвам, че ще играе в елита. Оттук нататък дано и този тим има късмета, който имаха и предишните поколения. Всички трябва да приемат, че това е ЦСКА. Активите ще бъдат изкупени, това е най-лесното и са чисто формални неща. На някои хора не им харесва, че в ЦСКА се въвежда железен ред и няма да могат да си правят далаверите. Трябва да застанем зад отбора и да дадем спокойствие на ръководството и треньора. Инджов и Гриша Ганчев са много сериозни бизнесмени. Христо Стоичков е лице на този проект. Аз съм твърдо зад тях. Ганчев каза – като имаш претенции, ще извадиш пари, след което идваш и започваш да ръководиш. Отстрани е много лесно, защото всички викат, че много обичат ЦСКА и Левски, ама като трябва да бръкнат в своя джоб, започват да се дърпат. И фенове, и журналисти е нужно да подкрепят позитивното, а това е Гриша Ганчев. Това е явно, директно се вижда, че ще прави нещо в ЦСКА. Теренът е най-малкото и не струва толкова много. Очаквам все по-добри дни за клуба“, каза още Илиев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments