> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мадански обяви от кой зависи оставането му в Ботев


Мадански обяви от кой зависи оставането му в Ботев

0
0
175

Публикувана на: август 31, 2016

Спортният директор на Ботев Пловдив Михаил Мадански сподели в интервю за Дарик радио, че ще изчака позицията на собствениците на клуба преди да обяви и своето бъдеще. Това ще стане в началото на следващата седмица, когато Румен Чандъров и Георги Самуилов ще излязат с декларация по повод случващото се в пловдивския тим.

„Днес разговарях с Чандъров, разбира се обидата и огорчението в него остават. Не знам доколко е категоричен в решението си да напусне, но все пак в края на седмицата предстои среща с него и другия собственик Георги Самуилов и в началото на следващата седмица двамата ще излязат с декларация и обща позиция за по-нататъшните действия. Това е актуалното към момента. Всичко оттук нататък зависи от решението на собствениците“, каза доц. Мадански.

„Това, дали ще продължа да работя за проекта „Ботев“, зависи изключително много от решението на двамата собственици. Бих желал да уточня, че по всяка вероятност моите лични подозрения са, че г-н Чандъров беше подведен от част от феновете и някои хора от агитките, които изразиха пред него подкрепа към всичко това, което прави, и в крайна сметка снощи се стигна до ситуация, в която феновете изразиха своето недоволство срещу назначаването на Николай Митов по неподходящ начин. Искам да уточня, че аз на два пъти разговарям с феновете и в никакъв случай не смятам, че те са някакви гамени или хора, които по всякакъв начин търсят интригата. Единственото, което феновете изразиха пред мен, е, че не приемат Николай Митов като треньор. В разговорите, които имахме, аз обявих пред тях, че всеки човек има право на шанс, и споделих, че ние сме преценили, че профилът на Митов като треньор отговаря най-добре на това, което търсим“, каза още Михаил Мадански.

„Аз не съм си подавал молба за назначение, нито съм подавал такава и за напускане. Така или иначе етиката и уважението към хората, които са ме поканили изисква коректно отношение към тях“, уточни той.

Президентът Ангел Палийски от своя страна заяви, че към този момент няма нови промени в клуба.

„Ситуацията е такава, че в момента абсолютно на никого не е лесно. Търсим варианти да излезем от тази ситуация. Промяна не мога да кажа, че има. Водил съм разговор до късно снощи със собствениците, имахме и срещи, с които ще продължим“, обясни Палийски пред Дарик.

„Бяхме поканени от сдружение „ПФК Ботев Пловдив“ за среща, поканени бяхме от широката общественост, за да видим мнението на всички, за да се разбере наистина какво се случва.”

„Според мен трябва да чуем мнението на всички. Аз приветствам организирана среща и предполагам, че след нея ще се видя със собствениците, за да им кажа каква е общата настройка на масовите фенове. Ние уважаваме тяхното мнение, винаги сме ги чували и слушали. Искаме да разберем истината от тях.“

„Вариант за нови собственици нямам. Първо, Ботев все още си има собственик, така че на дневен ред изобщо не е идвало да мисля втори вариант. Ако има някакви новини, ще разберете всичко“, допълни президентът на „канарчетата“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments