> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Люпко с нов залп по Левски: Положението в клуба не е добро, не се знае кой е собственикът


Люпко с нов залп по Левски: Положението в клуба не е добро, не се знае кой е собственикът

0
0
207

Публикувана на: октомври 24, 2016

Бившият наставник на Левски – Люпко Петрович, който напусна тима преди последния шампионатен мач на сините с Берое, обяви пред сръбските медии, че не знае кой е собственик на сините. Треньорът допълва, че е напуснал клуба, защото не може да се бори с вятърни мелници и се хвали, че е постигнал чудо с Левски, тъй като в момента тимът е преди Лудогорец в класирането на Първа лига, макар и с един изигран мач повече.

„Уморен съм, не мога да се боря с вятърни мелници, нямам повече енергия, за да го правя. Горд съм с работата си. Не е моя работа да говоря за това, но всеки в България знае, че съм направил чудо. Не е нормално в тези условия да сме пред Лудогорец. Успехът дойде, защото създадохме компактен отбор, ние сме силни като цяло“, казва Петрович пред „Новости“.

След това Петрович е попитан ако резултатите са по-добри, каква е причината да напуснете клуба, той отговаря:

„Положението в Левски не е добро. Не е известно кой е собственикът. Организацията е лоша. Феновете, които са като звездашите в Сърбия, най-многобройни, очакват само победа. Изискванията са големи, а моята отговорност е най-голяма. Сега се очаква невъзможното и повтарям, че нямам повече сили да се боря с един милион проблеми. Ще добавя, че когато дойдох, казах, че се нуждаем от пет до шест нови попълнения. От този списък нито един футболист не дойде.

Подадох оставка преди мача с Берое, но казахме това след победата. Това стана пред над 40 журналисти, които търсеха грешки. Във всеки случай прекратяването на договора вече е в сила. Сега ще остана за известно време в София и след това обратно към Белград. Имам нужда от почивка и малко по-спокойна работа. Мога да бъда съветник в някой клуб“, допълва носителят на КЕШ с Цървена звезда.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments