> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Люпко съжалява: Преди 20 години ние щяхме да сме фаворити


Люпко съжалява: Преди 20 години ние щяхме да сме фаворити

0
0
285

Публикувана на: юни 20, 2016

Старши треньорът на Левски Люпко Петрович заяви, че преди 15 или 20 години „сините“ са щели да бъдат считани за фаворит срещу Марибор, но времената вече са други, а защо се е стигнало до тук, той не може да бъде категоричен.

„Изтеглихме отбор, който е с най-големия коефициент, който можехме да изтеглим. И ето изтеглихме отбор, който през миналата година игра в Шампионска лига. Не, не съм гледал техни мачове. Имам информация само, че Миливое Новакович играе за Марибор и е добре познат в България. Вратарят е Ясмин Ханданович, има футболисти от Босна и Хърватия. Със сигурност е много добър отбор. Ще ни бъде много, много трудно“, коментира Петрович пред официалния канал на Левски.

„Не съм гледал много отдавна словенския футбол, но мисля, че ако беше на нивото от преди 5-10 или 15-20 години Левски щеше да бъде големият фаворит. Сега нещата се промениха и фаворитът е Марибор.“

„Не знам къде сме сбъркали и какво е станало през годините, но това е факт. И по коефициент, и по статистика виждате къде се намира Марибор и къде се намираме ние. Но футболът е игра, в която всеки може да спечели. В даден мач може да победиш фаворита и затова трябва да имаме надежда, че ние може да победим Марибор.“

„Един жребий е добър, ако успееш да отстраниш съперника си. В този момент, ако бяхме изтеглили Риека или Хайдук, щяха да бъдат фаворити, но преди време ние бяхме фаворити и успяхме да ги отстраним. В тези две години, когато бях треньор, победихме всички.“

„Вярвам, че може да дойде още някой футболист и да можем спокойно да очакваме първия мач с Марбиор. Какво ще стане, ще видим, но трябва да имаме вяра и желание да отстраним Марибор.

Понякога е добре, понякога не, да си домакин в първия мач, сещам се за Бран. В първия мач в София направихме 0:0, а там завършихме 1:1 и продължихме напред. Никога не се знае кое е по-добре и кое е по-лошо“, каза още Петрович.

„Отборът се подготвя и работи добре. Специално искам да похваля юношите, те са много работливи. Имат голямо желание, всеки който присъства тук работи както трябва. Мисля, че ни трябват още 2-3 играчи на различни позиции. Ясно е, че трябва на всички позиции да добавим по един играч. Минимум още двама, с добра класа“, допълни Петрович.

„Времето ще покаже, дали ще мога използвам Сържан Лукин в евротурнирите. Дори Лукин да може да играе, ще ни трябва още един централен защитник“, завърши Люпко Петрович.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments