> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Люпко стресира противниците: Адениджи още не е във върхова форма


Люпко стресира противниците: Адениджи още не е във върхова форма

0
0
244

Публикувана на: септември 26, 2016

След трудната победа на Левски над Нефтохимик в Бургас с 2:1 старши треньо­рът на тима Люпко Петрович обяви, че съперникът е бил премиран от друг отбор. Тогава сините стигнаха до успеха с гол от дузпа на Ро­ман Прохазка в добавеното време, а бургазлии играха до­ста настървено и бяха близо до ремито. Днес Левски гос­тува на Локомотив Горна Оряховица, като очаквания­та са същите. За това има ли такива съмнения и за този двубой сръбският специа­лист каза:

„Не зная нищо по този въ­прос, а и не искам да говоря. Те имат право да играят как­то най-добре умеят срещу Левски“, коментира Петрович пред „Тема Спорт“.

Той е на мнение, че всеки един съ­перник ще излиза на максиму­ма срещу неговия състав, за­щото Левски е голямо име и достатъчен дразнител. През измина­лата седмица СТК към БФС не позволи на Локо ГО да приеме сините в Разград и остави мача на „Лаута“ в Пловдив.

„Ние сме готови да влезем в мача както трябва, но във футбола никога не се знае да­ли ще победиш или не. Затова ние трябва да искаме да спечелим, да вярваме в това“, продължи наставникът на столичани.

За това започва ли Аденижи Бабатунде да се превръща във водеща фигура в синята атака, Петрович до­бави лаконично: „Вкара стра­хотен гол за купата, но още не е във върхова форма“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments