> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Люпко сложи краят на великата си кариера в Левски! Легендата каза защо си тръгва и кой знае името на наследника


Люпко сложи краят на великата си кариера в Левски! Легендата каза защо си тръгва и кой знае името на наследника

0
0
187

Публикувана на: октомври 22, 2016

На 69 години Люпко Петрович е горд, че е сложил край на треньорската си кариера като наставник на Левски. Легендарният специалист обяви след победата с 2:0 над Берое, която изгледа от трибуните часове след оставката си, че напуска професията и от тук насетне ще се грижи за здрвето си. Петрович разкри и, че постоянните спекулации за негова смяна са повлияли на решението му да си тръгне от „Герена“.

“Оставката ми съм я обяснил в медиите. Всички знаят, че тя е подадена още преди един ден. Тази победа днес е за на прощаване. Левски е мой клуб, няма нищо против него и затова няма да ме чуете да казвам нещо лошо. Случиха се някои промени в ръководството, които ме накараха да си тръгна. И преди подадох оставка, която собственикът Спас Русев не прие и ме помоли да остана. Сега обаче това няма как да се случи. Драго ми е, че Левски е последният клуб в кариерата ми. Повече треньор няма да бъда”, призна Петрович, след което реагира с насмешка на въпрос дали би приел една евентуална покана на Гриша Ганчев да води ЦСКА: “Е, стига, стига, това пак са вашите глупост!”

“Звезда и Левски са моите отбори, срещу тях няма да ме чуете да кажа нещо лошо. В момента “сините” имат двама перфектни треньори – Асен Букарев и Елин Топузаков. Те имаха възможност да научат много неща, докато работихме заедно. Поводите за оставката ми съм ги написал – всички вестници пишеха, че ме сменят. Вие знаете името на моя наследник. Всичко това ми влияе, няма как да е другояче”, допълни още носителят на КЕШ за 1991 година с Цървена звезда, имайки предвид, че най-ярко се спекулираше с името на Станимир Стоилов като евентуален негов заместник.

“Не си тръгвам обиден от Левски. Моята работа на “Герена” ми донесе много щастие. Но много се пишеше срещу мен, напрежението се наслагваше, а от това пострада здравето ми. Не искам повече да го рискувам. Аз съм на 69 години, възрастен човек, и нямам намерение да работя повече в такава обстановка. Тръгвам си сега, защото така искам. Кога трябваше да го направя? Нали вие искахте да отивам към митницата и да си подам оставката? Е, направих го! Сега се надявам, че всички медии вече са много доволни”, заяви още на изпроводяк Люпко Петрович.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments