> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Люпко си отдъхна! Трима основни футболисти на Левски се върнаха в групата


Люпко си отдъхна! Трима основни футболисти на Левски се върнаха в групата

0
0
208

Публикувана на: август 12, 2016

Трима от контузените доскоро играчи на Левски вече са на линия и ще бъдат на разположение на наставника Люпко Петрович за предстоящото дерби с Лудогорец. Това са халфовете Мехди Бурабия и Джереми де Ноойер и младият Божидар Краев, които ще дадат широчина в избора на сърбина в средата на терена и предни позиции.

Първият не е играл от началото на сезона, защото се завърна след почивката си за края на миналата кампания със счупена ръка. Сега обаче лекарите са преценили, че болките няма да му попречат да играе в голямата битка на „Герена“. Краев също доскоро лекуваше травма.

Де Ноойер пък цяла седмица е с проблеми, но в крайна сметка ги преодоля и е в групата от 19 играчи за двубоя. Той ще се играе в събота от 21:15 часа.

Ето и групата на Левски за този мач:
Боян Йоргачевич, Иван Чворович, Веселин Минев, Симон Сандберг, Мики Орачев, Александър Александров, Димитър Пиргов, Сашо Александров, Георги Костадинов, Роман Прохазка, Джереми де Ноойер, Мехди Бурабия, Ивайло Найденов, Франсис Нар, Венцислав Христов, Бабатунде Адениджи, Божидар Краев, Антонио Аниете, Станислав Иванов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments