> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Люпко си отдъхна! Трима основни футболисти на Левски се върнаха в групата


Люпко си отдъхна! Трима основни футболисти на Левски се върнаха в групата

64 0

Публикувана на: август 12, 2016

Трима от контузените доскоро играчи на Левски вече са на линия и ще бъдат на разположение на наставника Люпко Петрович за предстоящото дерби с Лудогорец. Това са халфовете Мехди Бурабия и Джереми де Ноойер и младият Божидар Краев, които ще дадат широчина в избора на сърбина в средата на терена и предни позиции.

Първият не е играл от началото на сезона, защото се завърна след почивката си за края на миналата кампания със счупена ръка. Сега обаче лекарите са преценили, че болките няма да му попречат да играе в голямата битка на „Герена“. Краев също доскоро лекуваше травма.

Де Ноойер пък цяла седмица е с проблеми, но в крайна сметка ги преодоля и е в групата от 19 играчи за двубоя. Той ще се играе в събота от 21:15 часа.

Ето и групата на Левски за този мач:
Боян Йоргачевич, Иван Чворович, Веселин Минев, Симон Сандберг, Мики Орачев, Александър Александров, Димитър Пиргов, Сашо Александров, Георги Костадинов, Роман Прохазка, Джереми де Ноойер, Мехди Бурабия, Ивайло Найденов, Франсис Нар, Венцислав Христов, Бабатунде Адениджи, Божидар Краев, Антонио Аниете, Станислав Иванов.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading