> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Люпко предупреди: Имаме голяма нужда от централен защитник


Люпко предупреди: Имаме голяма нужда от централен защитник

0
0
160

Публикувана на: юни 24, 2016

Старши треньорът на Левски Люпко Петрович не беше доволен от играта, въпреки победата с 3:1 над Септември София. Сръбският спец заяви, че отборът му се нуждае от централен защитник, защото при контузия, каквато днес получи Александър Александров, се налага Веселин Минев да играе в тази зона.

„Само на моменти съм доволен от играта, по-важното беше как мислехме да играем и, че не се получи. Хеан Деса дойде преди два дни и е уморен. На моменти показа, че има качества, а в други моменти не показа нищо. Не мога да дам оценка след два дни. От юношите имаше двама- трима, които не играха толкова добре, не показаха това, което показват в тренировките. Много съм доволен от Станислав Иванов и Ивайло Найденов. Много съм доволен от работата до момента в подготовката.

Очаквам още нови попълнения, имаме нужда от такива. Трябва ни един добър централен защитник, защото видяхте, че при една контузия се наложи Веско Минев да играе в средата. Може и още един футболист да вземем, за да станем добър отбор“, коментира Петрович.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments