> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Люпко за Лудия: Чета, че ще играе, а знам, че не тренира


Люпко за Лудия: Чета, че ще играе, а знам, че не тренира

0
0
184

Публикувана на: септември 15, 2016

Треньорът на Левски Люпко Петрович се надява възстановяващият се от контузия Хеан Деса да покаже промяна в отношението си към тренировъчния процес, след като поднови пълноценните си занимания с тима.

Сръбският специалист не бе доволен от считащия се за звезда бивш играч на френския Монпелие в началото на сезона.

Тогава Деса имаше претенции, че трябва да е титуляр, въпреки че бе изостанал в подготовката, което в крайна сметка доведе до контузията му в злополучния мач с Монтана на „Герена“ (0:0). В първия кръг Люпко удовлетвори претенциите на крилото, който се бе изцепил, че не е играч за 5 минути след реванша с Марибор.

„За мача с Пирин ще видим дали Веско Минев ще може да започне като титуляр. За Деса мога да кажа, че цяла седмица, чета, че ще играе, но знам, че още не тренира с отбора“, обяви Петрович пред „Меридиан Мач“.

При всички случаи, когато е напълно здрав, първото лятно попълнение на „сините“ ще трябва да започне борбата си за място в състава отначало.

Той ще се конкурира с тези, които изнесоха тежестта при успешната серия от четири поредни победи – Аниете, Адениджи, Нар, Краев и Прохазка.

На този етап е малко вероятно в атаката на Левски да се правят промени. Люпко винаги е държал да играят тези, които са най-добре подготвени и които не се скатават в работата между мачовете.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments