> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Любимци на сектор „Б“ разтърсиха Русев: Кажи кой какъв е и направи план за дълговете


Любимци на сектор „Б“ разтърсиха Русев: Кажи кой какъв е и направи план за дълговете

0
0
170

Публикувана на: май 15, 2017

Двама от любимците на феновете на Левски от последните години Димитър Телкийски и Живко Миланов се обединиха около идеята собственикът на „сините“ Спас Русев да вземе сериозни управленски решения, които да изкарат клуба от дупката, в която е изпаднал в последните години.

„Докато няма програма за дългосрочно развитие както на ДЮШ, така и на първия отбор на Левски, тимът ще си лъкатуши дълги години. Не виждам в момента начин да се излезе от ситуацията. Едни и същи грешки през шест месеца. Едни гръмки изказвания, едни трансфери на чужденци на килограм, които ги търпят по 2-3 месеца и дотам. Не дойде ли човек, когото да оставят да работи 2-3 години и на когото да дадат пълната власт, защото в момента не се знае на “Герена” кой каква роля изпълнява, промяна в положителна посока няма да има”, заяви Телкийски в Актуално студио „Дерби“.

„Следя постоянно какво става, чувам се с някои футболисти, с някои хора от ръководството. Болно ми е, защото Левски вече дълго време не е спечелил нищо. Хората, по-голяма част от България, им е доста тежко. Трябва да се седне, да се помисли сериозно какво се прави. Надявам се господин Русев да промени нещо, но не му е лесно и на него, наследява милиони дългове. Трябва да се измисли план, да се погасят тези дългове, и да се прави нещо сериозно. С футболисти с малки заплати, на средно ниво, трудно може да се пребори Лудогорец, който може да си позволи трансфери от по 1-2 милиона. Трябва план, да се погасят задълженията и да се прави нов отбор“, коментира Миланов в същото време пред Дарик.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments