> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лукин проплака в Румъния: Трябва да се оперирам, травмата може да прекрати кариерата ми


Лукин проплака в Румъния: Трябва да се оперирам, травмата може да прекрати кариерата ми

0
0
80

Публикувана на: юни 16, 2016

Румънският защитник на Левски Сърджан Лукин каза, че се нуждае от операция, защото в противен случай рискува футболната си кариера. 30-годишният бранител пристигна на „Герена“ във вторник за началото на подготовката на „сините“, но изненадващо информира треньорското ръководство, че е контузен и ще трябва да почива около шест месеца.

Впоследствие от Левски обявиха, че контузията на бранителя не е толкова сериозна и той ще може да започне подготовка след няколко дни. Той коментира ситуацията около травмата си в интервю за румънското издание „Фанатик“.

„По време на ваканцията бях в Германия в специализирана клиника, където ми направиха ядрено-магнитен резонанс. За нещастие имам увреждане на сухожилието на коляното и наистина се нуждая от операция. Ситуацията е по-сериозна в сравнение с разкъсване не менискус или кръстни връзки. Германските лекари ми казаха да се оперирам веднага и след това да почивам шест месеца“, коментира Лукин.

„Представих резултатите от изследванията при сбора на Левски във вторник. От клуба не реагираха добре, след като им съобщих за резултата от ядрено-магнитния резонанс в Германия. Положението е сложно, защото с съблекалнята имаше само шестима футболисти от миналия сезон, а останалите са юноши. Може и да греша, но предпочитам да направя операцията. Не съм нито първият, нито последният играч в това положение. Моето нещастие е и нещастие за клуба“, допълни той.

Лукин е притеснен, че ако не се оперира веднага, може да се наложи да прекрати преждевременно футболната си кариера. „От Левски ме пратиха на нов ядрено-магнитен резонанс, за да потвърдят диагнозата. През последните два-три месеца чувствах напрежение в коляното, докато играех, но не съм от футболистите, които се оплакват. Теоретично мога да играя още няколко месеца с този проблем, но е прекалено рисковано, защото това може да сложи край на кариерата ми“, добави Лукин.

Споделете
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments

Абонирайте се за бюлетин


Loading

Трансферна линия