> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Луд купон на морето! Боби Михайлов пак взриви дансинга (СНИМКИ)


Луд купон на морето! Боби Михайлов пак взриви дансинга (СНИМКИ)

0
0
220

Публикувана на: юли 22, 2016

Президентът на БФС Борислав Михайлов се отдаде на здрав купон край морето, пише „България Днес“. Шефът на БФС се появи усмихнат и в настроение на морето. Той там се отдаде на луд купон, пийна си, послуша кръшна музика и запали от любимите си пури. Бившият номер 1 на вратарския пост беше засечен в култово заведение в курорта Лозенец заедно със съпругата си Мария Петрова.
Забравил проблемите на родния футбол, Боби кършеше снага в ритъма на испанската музика, изпълнена от хитовата Вера Русо. Любителско клипче как Михайлов танцува под звуците на песента „До синьо ме целувай“ в изпълнение на Преслава все още е хит в мрежата. На купона освен вицето на БФС Атанас Фурнаджиев беше забелязан и бившият футболист и началник в ЦСКА по времето на сметосъбирачите от „Титан“ Георги Илиев-Майкъла, както и красивата му съпруга Бети.

Преди танците компанията имаше и културна програма в Царево, където беше даден стартът на театрален маратон. Всички присъстваха на четенията на режисьора и драматург Елин Рахнев, който е много запален привърженик на ЦСКА. Авторът на „Фенове“ не се включи в танците с Боби, защото не танцува, но пък не пропуска мач на „червените“.

В Царево компанията на шефа на БФС стана свидетел на първата постановка „Свалячи“ от Елин Рахнев, в която участват Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ТУК

slideБорислав МихайловБФС

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments