> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лудогорец отби всички мераци за възродена звезда


Лудогорец отби всички мераци за възродена звезда

0
0
24

Публикувана на: юли 11, 2016

От Лудогорец са отказали мераците на няколко холандски клуба за крилото Джоди Лукоки. 23-годишният футболист бе най-силно желан от Рода, като в офисите на „зелените“ пристигна и запитване за цената му. Ръководството обаче категорично е отхвърлило възможността да се раздели с играча през това лято. В клуба са готови да го сторят единствено ако пристигне предложение, което не е за изпускане, а на този етап такова няма.

Освен това засега Лукоки се очертава като титуляр в схемата на Георги Дермеджиев. Тренорът смята да използва холандеца с конгоански корени на десния фланг на атаката срещу Младост (Подгорица). Двубоите с черногорския първенец са на 13 и 19 юли.

Специалистът даде доста минути на юношата на Аякс в контролите да се докаже, като Джоди показа, че започва да навлиза в ритъм. През миналата кампания Лукоки трудно попадаше в единайсеторката, тъй като на тази позиция бе полезен Кафу. Изнасянето на Джонатан на върха на атаката обаче отваря нова възможност пред него да си спечели титулярно място.

„Тема Спорт“

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ТУК

agrupaДжоди ЛукокиЛудогорец

Споделете
0
0

Comments