> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лудогорец забрани каптагона на старта на ШЛ


Лудогорец забрани каптагона на старта на ШЛ

0
0
35

Публикувана на: юли 11, 2016

От Лудогорец обявиха сериозни мерки за сигурност за първия си мач от предварителните кръгове на Шампионската лига срещу черногорския Младост Подгорица в сряда. В района на „Лудогорец Арена“ ще има засилено полицейско присъствие. Лица в нетрезво състояние и такива употребили наркотици (към които спада и каптагонът, на който Милко Георгиев предложи на шампионите да се прекръстят) няма да се допускат.

Ето цялото съобщение на Лудогорец:

„ПФК Лудогорец съобщава на своите фенове, че за мача с Младост от II предварителен кръг кръг на Шампионската лига, който ще се играе в сряда (13 юли) от 20,30 ч. , билети ще се продават до началото на срещата на касите на стадиона. Клубът призовава привържениците си да се възползват от предварителната продажба на входни талони на клубната база, за да се избегнат струпвания по касите предвид сериозния интерес. По традиция касата на сектор В ще отвори още в 10 ч., а всички останали каси ще работят от 17 ч.

В сряда стадион „Лудогорец Арена“ отваря врати в 19,00 ч.

Клубното ръководство и полицията в Разград ще вземат строги мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след мача с Младост. Препоръчваме да се отправите по-рано към стадиона, за да няма струпвания по входовете предвид сериозните проверки от полицията. Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и пиротехнически средства е абсолютно забранено.

Стадион „Лудогорец Арена“ разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите ще бъдат идентифицирани и предадени на органите на реда.“

Споделете
0
0

Comments