> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лудогорец довършва най-модерната база в Източна Европа


Лудогорец довършва най-модерната база в Източна Европа

0
0
294

Дата: март 11, 2016

Ремонтните дейности по разширяването на клубната база на Лудогорец вървят по план. Съоръжението ще бъде един от най-модерните тренировъчни комплекси в Източна Европа. Разширяването на базата е част от дългосрочната стратегия на Лудогорец за развитие на детско-юношеската академия с цел да се обучат таланти, които в бъдеще да бъдат гръбнакът на представителния отбор.

Финансирането на комплекса е осигурено от собствениците на клуба Кирил и Георги Домусчиеви. Над 15 млн. лева ще бъдат вложени в разширението, което включва: 4 терена с естествено покритие и 1 терен с изкуствено, като всичките ще са със стандартни размери и ще разполагат с осветление и дренаж с високо качество. Предвижда се полигон за тренировка на вратарите, тенис корт, нова сграда със четири съблекални, възстановителен център, зали за обучение и кабинети за треньорите в академията.

Комплексът ще разполага с трибуни с 1500 седящи места, а единият от терените ще се използва за официални мачове на Лудогорец II, който участва в първенството на „Б“ група. Към момента Лудогорец разполага с два тренировъчни терена с естествено покритие, един с изкуствено, както и терени за футбол 7 и футбол 9.

Въпреки че терените са в отлично състояние, те не достигат, за да се обезпечи тренировъчният процес на академията, която през последните две години се развива с изключително сериозни темпове и настоящата материална база е недостатъчна. Затова ръководството на „орлите“ си е поставило нова амбициозна задача, която в най-скоро смята да изпълни.

След цялостната реконструкция базата на Лудогорец ще надвиши като качество средните европейски стандарти.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments