> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лудогорец в ШЛ е най-тъжното нещо за българския футбол!


Лудогорец в ШЛ е най-тъжното нещо за българския футбол!

0
0
210

Публикувана на: август 25, 2016

Левски и ЦСКА афишират някакви шампионски амбицийки. Помпат мускулчета пред феновете, опитват се да излязат от командното дишане, на което ги държи Делиормана.
Някой друг път! Лудогорец ще е шампион тази година, следващата и така най-вероятно докато Кирил Домусчиев иска. Или докато Бойко Брисов му нареди да спре да иска. Което трябва да се случи час по-скоро, защото българският футбол умира! Този Лудогорец го убива!
Вие видяхте ли как свириха на делиорманци в Чехия? Не давали дузпи срещу тях в България, от един милион спорни ситуации 999 999 свирели в тяхна полза, Моци можел да извърши без жълт картон дори по-страшни неща от Джас Изкормвача. Чудо голямо! Та в Европа един испански съдия, при това най-скъпоплатения, сам класира Лудогорец в групите! Остави Антибиотик да вкара гол след игра с ръка, а после сътвори гаврата на десетилетието – в една атака на Пилзен, първо не даде чиста дузпа, а след това отмени и редовен гол на домакините!
Колко мотивиран трябва да си, за да направиш това? Отговорът слага точка и на всички вътрешни въпроси. Лудогорец е две класи над конкренцията у нас. Спор няма. Така е и с бюджета, тази година той е 30 милиона, повече отколкото на Левски, ЦСКА и Берое взети заедно! Но! В България този Лудогорец няма мотив да се напъва. Спомнте си какво се случи по-миналата година. Трябваше Домусчиев да интегрира разсипникът Манджуков в ЦСКА, за да бъде спрян похода на „червените“ към титлата. Да може на зелната маса той да направи това, което футбалерите му не успяха на зеления терен.

На страната на делиорманци днес са съдиите, цялото БФС (Абе, Боби не беше ли отговорник за съдиите нещо в УЕФА!?), няколко мотивирани клуба, т.е. всичко. Да не забравяме, че ръката домусчиева е тази и която отчупва на клубовете по някоя троха от ТВ-пая, което само в България не е конфликт на интереси

Срещу вскичко това всичко Левски и ЦСКА могат да показват мускули един мач, могат да имат публика за два, но нямат ресурса да са в тотална война цял сезон. Не и срещу този Лудогорец.

Ето затова влизането на делиорманци в групите на ШЛ е най-тъжната новина за футбола ни. Тя ще нахъса Домусчиев пак да иска титлата у нас, каквото и да му струва това. Защото догодина пак ще е на прага на групите. И тъй като преди да се озоват на този праг, играчите на Лудогорец ще трябва да стават шампиони, а те вече нямат мотивация след 5 титли, май Домусчиев няма да сваля фланелката с №9.

Ех, Майенка, Майенка…

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments