> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лудогорец без националите срещу Берое


Лудогорец без националите срещу Берое

0
0
263

Дата: май 18, 2016

Румънските и българските национали на Лудогорец няма да вземат участие в двубоя срещу Берое в неделя, след който официално ще бъде връчена петата шампионска титла на разградчани. Георги Дерменджиев планира да пусне националните състезатели в по-лек режим, тъй като те няма да имат възможност да починат преди старта на новия сезон. Андрей Препелица, Козмин Моци и Клаудиу Кешеру попаднаха в списъка на националния треньор на Румъния Ангел Йорданеску за двата приятелски мача срещу Конго и Украйна на 25 и 29 май. Това е причината тримата да бъдат пуснати от Дерменджиев и да са на разположение на Йорданеску.

Същата е ситуацията и с българските национали. Светослав Дяков, Марселиньо, Георги Терзиев и Владислав Стоянов. Трима от тях така или иначе нямат възможност да играят – Марселиньо е в дълга почивка и си е в Бразилия, Владо Стоянов също получи почивка, тъй като бе измъчван от контузия. Георги Терзиев така или иначе е наказан. Единственият, когото Дерменджиев може да използва е Дяков, но по всяка вероятност той ще бъде резерва и ще излезе на терена само да вдигне шампионската купа.

Лудогорец има и национал на Мадагаскар, който е получил повиквателна. Абел Анисе трябва да е на разположение на националния треньор за официален мач на 3 юни срещу Конго. По всяка вероятност Анисе ще играе срещу Берое, но по-вероятно е да пропусна последната срещу с Ботев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments