> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Локо (София) влиза директно в „Б“ група


Локо (София) влиза директно в „Б“ група

0
0
254

Публикувана на: юни 12, 2016

Ръководството на „Локомотив“ София е на път да се възползва от хаоса, обзел българския футбол. „Железничарите“ ще играят още тази есен в „Б“ група, а това се очаква да бъде потвърдено официално в сряда. Тогава ще се събере Изпълкомът към БФС, за да вземе решения по редица въпроси, сред които и този за съдбата на „червено-черните“.

След рокадите в елита, който от следващия сезон ще бъде от 14 клуба, са останали свободни места за попълване на втория ешелон. Това стана ясно, след като тимовете на „Верея“, „Локомотив“ ГО и „Нефтохимик“ получиха зелена светлина за участие в новосформираната „А“ група, въпреки че по регламент нямаха такова право.

От своя страна в „Надежда“ са реагирали светкавично при така стеклите се обстоятелства и са изразили готовност да участват в „Б“ група. „Червено-черните“ покриват всички изисквания за „Б“ група, а освен това собственикът на клуба Иван Василев е уверил шефовете на „Иван Асен II”, че клубът разполага с необходимия бюджет за участие в по-горната дивизия.

Наставникът на тима Антон Велков също очаква потвърждение от БФС, за да насрочи дата за начало на лятната подготовка и стартиране на селекцията.

Само преди дни „Локомотив“ спечели промоция за Югозападната „В“ група след успех с 2:0 в баража с „Костинброд“. „Железничарите“ записаха общо 22 успеха в най-ниското ниво на родния футбол по пътя към трета дивизия, но по всичко личи, че в „Надежда“ ще си спестят една излишна за клуба година.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments