> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Локо (ГО) натири двама от любимците на публиката


Локо (ГО) натири двама от любимците на публиката

0
0
149

Изпадналият от Първа лига Локомотив (Горна Оряховица) се раздели с двама от любимците на агитката Атанас Фиданин и Красен Трифонов. Договорът на Фиданин изтече и първоначалната информация бе, че клубното ръководство има желание да го задържи. Той започна подготовка с отбора и взе участие в първите две контроли.

Красен Трифонов също участва в двете срещи и дори вкара два гола на любителския отбор на Чумерна (Елена). „Футболистите на ФК Локомотив (Горна Оряховица) Атанас Фиданин и Красен Трифонов са освободени от клуба. На първият договорът му е изтекъл и няма да му бъде предложен нов. Красен Трифонов е освободен поради несериозно отношение към тренировъчния процес.

На двамата пожелаваме успех в предстоящите им начинания и им благодарим за всичко дали с черно-бялата фланелка“, се казва в съобщението на клуба. За сигурни нови попълнения могат да се смятат централният нападател Деян Христов и полузащитникът Якуб Идризов, които се махнаха от Созопол и избраха тим, който има амбиции за връщане в елита.

Споделете
0
0

Comments