> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Литекс влиза във „В“ група с лиценза на Луковит


Литекс влиза във „В“ група с лиценза на Луковит

0
0
231

Публикувана на: юли 6, 2016

Литекс е на път да откупи лиценз за „В“ група от Ботев (Луковит) и в момента тече процедура по създаването на нов отбор, който ще се състезава в третия ешелон. Ловчанлии водят усилени преговори с тима от Луковит, а по непотвърдена информация на БТА, от Ботев са поискали немалка сума, за да предоставят лиценза си – 150 хиляди лева, които от Луковит искат да бъдат платени накуп и без отсрочки. От там са отказали варианта с предоставяне на футболисти.

Очаква се до края на тази седмица преговорите да приключат, за да може новият отбор от Ловеч да подаде документи за участие във „В“ група. Самият Гриша Ганчев, който е бивш собственик на клуба, обяви преди няколко дни, че в Ловеч ще има отбор и той ще се състезава в трета дивизия. Треньор ще бъде Живко Желев.

Все още не е ясно под какво име ще бъде регистриран новият клуб, но почти сигурно той отново ще носи името Литекс, допълнено с години или абревиатура.

Първоначално от Ловеч водеха преговори с четвъртодивизионния Чавдар (Троян), който отговаряше на изискванията на БФС, тъй като поддържа детско-юношеска школа, но там преговорите се провалиха. До този момент спънките за създаването на нов ловешки клуб във „В“ група идваха от зоналния съвет във Велико Търново, от където настояваха той да започне от окръжната група. Със закупуване на лиценза на Ботев (Луковит) проблемът ще бъде решен.

Новият ловешки отбор ще играе на собствения си стадион и ще разчита на футболисти от академията.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments