> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лидерът на „синята“ публика: Феновете се отвратиха от цирковете в Левски, бой в сектора винаги е имало (ВИДЕО)


Лидерът на „синята“ публика: Феновете се отвратиха от цирковете в Левски, бой в сектора винаги е имало (ВИДЕО)

0
0
233

Публикувана на: декември 7, 2016

„Винаги има напрежение, когато отборът не показва това, което всички ние искаме. Предстои събрание в неделя, на което са поканени всички хора, които милеят за този клуб. Да решим как като привърженици ще продължим напред. Има два пътя – да бъдем силно общество, което стои зад клуба си или да се отдадем на личното си его и различните амбиции за лидерство, което е напълно излишно.“

Това каза в „България сутрин“ председателят на Националния клуб на привържениците на „Левски“ Степан Хиндлиян по повод предстоящата среща на „сините“ фенове. Шефът на НКП посочи, че е нормално в агитката да има противопоставяне на мнения, тъй като там има много и най-различни хора.

„Физически сблъсъци в агитката е имало от момента, в който аз съм попаднал там – в началото на 90-те години. За съжаление, винаги е имало взаимоотношения, които са прераствали в шамари. Това не е тенденция и постоянна практика. Във всяка агитка има подобни взаимоотношения“, каза още Хиндлиян запитан за напрежението между феновете в агитката.

Отлива на публика от стадиона той си обяснява с това, че хората са отвратени от много неща и прекалено многото циркове, които са се случили в последно време.

Председателят на НКП на „Левски“ разказа и за предстоящия боксов турнир, който фенове организират за фенове. В събитието в зала „Универсиада“ ще се изиграят около 20 срещи, водещ на събитието ще бъде певецът Дичо.

„Посланието на турнира е „Не“ на глупостите на улицата, „Да“ на целенасоченото спортуване. Организираме спортни събития, плащаме наеми на зали и треньори, за да могат момчетата да спортуват“, каза още привърженикът на „Левски“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments