> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лечков след успехите на националите: Пътят е правилен, да не разваляме всичко с даване на акъли


Лечков след успехите на националите: Пътят е правилен, да не разваляме всичко с даване на акъли

0
0
217

Публикувана на: март 30, 2017

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков коментира успехите на националните отбори при юношите и мъжете.

„Радвам се, искам да поздравя футболистите, това е правилния път, искам да пожелая успех на треньорското ръководство, няма да е лек пътя, трябва да останем здраво стъпили на земята, момчетата трябва да изпълняват треньорските указания и да работят за имената си

Преди 5-6 месеца стартирахме една инициатива да събудим младите хора, пътят е правилен, успехът има много бащи, а неуспехът една майка. Нека треньорите работят на спокойствие, не трябва да даваме акъли, пътят е правилен.

Нека футболните президенти и треньори дават път на тези млади хора, но тези лагери за младите футболисти трябва да продължат. Когато фактите говорят, ние трябва да мълчим. Нека се представят добре момчетата на европейското първенство. Ако надградят ще направят едно добро представяне, от мач на мач трябва да демонстрират своите качества, футболът е изравнен, силите са изравнени, трябва малко повече работа от самите футболисти.

Ако националите се класират за Световно първенство всички ще са доволни, аз също, тогава парите не са най-важното.
Във футбола има можещи и неможещи, Ангел Стойков се справя много добре, най-добрият атестат са резултатите.

Отборът е важен, има стил на игра. Не искам да говорим за резултати. Ако така се представят, тимът ще върви. Надявам се, че Холандия не са ни подценили, футболистите ни играха добре, сигурно и зрителите са останали доволни от показаното на терена, трябва да се поддържа това ниво и да се надгражда. Идва сериозен мач с Беларус, силите са изравнени и всичко ще е въпрос на ген, на мотивация.

Хваля Спас Делев за раздаването на терена – докато има сили, има желание за игра, головете са допълнение. Най-големият трамплин за един футболист е националният тим. Промяната в националният тим – станаха отбор, треньорското ръководство работи добре. Kогато тим като Франция те надиграе няма какво да се каже. Хубчев е избран заради работата му преди да стане национален селекционер, футболистите са главните герои. Имаме такива, които се справят прекрасно, не са много, но ги има. В най-трудната група сме за Световното първенство.

Вратата е отворена за всеки един футболист, когато той се представя добре.

„Шансове има, но нашата група е най-трудна. В началото казах, че нямаме шанс за класиране, ако шансът е с нас, ще се класираме.

Със силните мачове може някой да поиска да играе с нас, но нямам против да побеждаваме и без приятелски мачове, нямаме възможност да плащане за приятелски мачове. Нямаме такава практика, не сме чак толкова велика страна като финанси, не можем да си го позволим, знаете, че футболният съюз е на самоиздръжка.

Ако искаме да имаме силно първенство, трябва да има конкурентноспособност. Лудогорец върви доста напред, при другите отбори не виждам чак толкова динамични мачове. Трябва да има поне 4-5 отбора, които да се борят за първото място”, заяви Лечков в ефира на „Диема”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments