> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Легенди на ЦСКА се майтапят с Базел


Легенди на ЦСКА се майтапят с Базел

0
0
202

Публикувана на: ноември 24, 2016

В делничните дни „Армията” рядко е вълнуващо място. Обичайната гледка е добре позната – емблемите Димитър Пенев и Александър Манов спокойно хапват и пийват по обед в ресторанта, а треньорите от школата, шефът й Стефан Яръмов и главният скаут Георги Велинов също могат да бъдат забелязани всекидневно на стадиона.

Идването на Базел в София обаче раздвижи обстановката в Борисовата градина. Швейцарският гранд избра „Армията” за своите тренировки в навечерието на срещата с Лудогорец. Тимът се събра на занимание вчера по обед. Настроението на отбора бе доста приповдигнато, въпреки мрачното време в столицата. Често можеха да се чуят радостни възгласи и изблици на смях от играчите. Напрегнат изглеждаше единствено треньорът Урс Фишер, който до последно кроеше планове как да матира Лудогорец, докато футболистите изобщо не даваха вид на притеснени хора.

От домакина ЦСКА се бяха постарали да посрещнат възможно най-добре Базел. Червените бяха помислили за охраната на гранда, като на стадиона имаше две патрулки. Полицаите обаче се намираха в същото настроение като играчите на швейцарците – разговаряха спокойно на централната алея и често можеха да се чуят шеги помежду им.

На „Армията” по същото време заедно бяха Димитър Пенев и Георги Велинов-Джони. Двамата проследиха края на заниманието на Базел. „Сега е моментът да ударим едно рамо на българския футбол – някой да изрита по глезените играчите на Базел“, измайтапи се Пената.

Швейцарците проявиха голямо любопитство към своя домакин ЦСКА. Няколко от играчите и треньорите снимаха за спомен Алеята на славата. Един от наставниците пък влезе в малката фитнес-зала на стадиона – „Тук ли тренират хулиганите на ЦСКА?“, запита на шега треньорът. Един от привържениците на армейците го разведе из залата и си поговори с него за историята на родния гранд. ЦСКА пък не изпусна възможността да се запознае отблизо с работата на Базел. Няколко от треньорите от школата записаха на видео тренировката, като бяха позиционирани във ВИП-залата на стадиона. „Швейцарците имат страхотни методи. Ще ги анализираме и ще се опитаме да ги приложим занапред. Това беше ценно занимание за нас“, коментираха наставниците в ЦСКА.

В крайна сметка Базел приключи тренировката си и напусна стадиона в 12:15 часа. Угрижен отново изглеждаше единствено треньорът Урс Фишер. А „Армията“ бързо се върна към познатото делнично спокойствие.

„Тема спорт“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments