> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Легенда на ЦСКА: Не съм притеснен за вечното дерби, Левски има само един коз


Легенда на ЦСКА: Не съм притеснен за вечното дерби, Левски има само един коз

0
0
202

Публикувана на: октомври 3, 2016

Аспарух Никодимов направи подробен коментар на представянето на ЦСКА срещу Ботев. Той говори и за предстоящото Вечно дерби на 15 октомври.

„Факт е, че ЦСКА изигра най-доброто си гостуване до този момент. Големият проблем в момента е липсата на изявен голаджия и това е очевидно. Няма кой да се измъкне и да мушне топката в мрежата. На настоящите футболисти им липсва самообладание пред гола. Друг проблем е, че няма играч в халфовата линия, който да се нагьрбва с пробив в предни позиции и с даването на голови пасове. Сериозна пробойна на моменти се отваря и в центъра на защитата. Там се действа много хазартно, видя се и срещу Ботев. Чорбаджийски закъсня в една ситуация, при която Жоао Паоло излезе сам срещу Китанов. Но не беше само той. Перес също бе неуверен. А бековете добре се включват в атака, но забравят какво се случва в защита. Отборът не е достатъчно сработен. Случва се на моменти връзките между играчите да се късат, макар че постепенно започват да се опознават и има подобрение в този елемент. ЦСКА е твърде неуверен при гостуванията си засега, но и това ще се промени“, отчете Паро пред вестник „Тема Спорт“.

„Това са лошите елементи, но има и не малко положителни неща, които трябва да бъдат отчетени. При всички положения отборът играе все по-добре. Вижда се постепенно ефектът от треньорската смяна. А играчите разполагат с класа като единици, въпросът е това да стане и като отбор. ЦСКА доминираше срещу Ботев, даже когато беше с човек по-малко се представи по-добре. Много добро впечатление ми направи Бумал. Включи се много солидно, пренасяше играта от защита в атака, а и стабилизира отбраната. Според мен Бумал е доста удачен избор за титуляр в дербито вместо Давид Симао. Португалецът направи изключителна, недопустима глупост. Жалко, защото е добър футболист и ще липсва“, каза още Никодимов.

„Не съм притеснен за вечното дерби, въпреки че резултатите на ЦСКА не са убедителни дотук. В този мач властват емоциите. А и Левски не е нещо впечатляващо като игра. На тях козът им е Люпко Петрович. Но като футболисти ЦСКА е пo-класният отбор. Ще е доста интересно, според мен Левски отново няма да победи във Вечното дерби“, добави Аспарух Никодимов.

„Лошите практики в ЦСКА с безумни трансфери бяха изчистени. Липсата на плащания и управленският хаос вече са в историята. Тези неща вече са изкоренени. А най-хубавото и похвално е, че се започват сериозни дейности за подобряването на базите“, каза още Паро.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments