> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски чака до последно, за да почне преговори с нападател от Първа лига


Левски чака до последно, за да почне преговори с нападател от Първа лига

15 0

Публикувана на: май 15, 2017

Левски ще проведе разговор с Жуниор Мапуку за преминаването му на “Герена” след края на сезона. Както е известно, самият нападател неотдавна разкри, че е получил оферта от “сините”, но малко по-късно спортният директор Даниел Боримиров нарече това спекулация. Сега обаче се появи нова информация, че от “Герена” смятат да направят опит за привличането на Мапуку. Шефовете на “сините” смятат да се свържат с играча и неговия агент и да преговарят за условията, при които той е готов да облече екипа на Левски. Основен плюс е, че договорът на конгоанеца изтича и той може да бъде привлечен без трансферна сума.

Проблем пред този трансфер обаче може да се окаже фактът, че интерес към Мапуку има и от испанския Елче, който със сигурност може да предложи доста по-добри финансови параметри на играча в сравнение със “сините”.

Междувременно в София се появи бившият защитник на Левски Аймен Белаид. Той публикува снимка в профила си във Фейсбук и веднага разбуни духовете, че се кани да се завърне на “Герена”. Самият играч обаче отрече подобно нещо.

“Меридиан мач”

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaЖуниор МапукуЛевски