> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски се облизва за звезда на Берое


Левски се облизва за звезда на Берое

0
0
345

Дата: декември 15, 2015

Левски вече стартира операция „Атанас Зехиров“. „Сините“ отдавна следят защитника на Берое, който е искан за заместник на напускащия Живко Миланов. До конкретни преговори до момента не се бе стигнало, защото не се знаеше окончателното решение на Живко, който обаче вече е напълно сигурно, че си тръгва от „Герена“.

Вчера Миланов замина експресно, за да преговаря с АПОЕЛ (Никозия), като медиите на Острова на Афродита следяха изкъсо трансферната сага. Първо се заговори, че има проблем с преговорите заради продължителността на договора. Защитникът е искал контракт за 2,5 години, докато кипърците са му предлагали за 1,5 години. В крайна сметка обаче в късния следобед стана ясно, че всичко е уточнено и се чака само официалния подпис на играча.

Ясно е, че Миланов няма да остане в Левски, което вече кара шефовете сериозно да търсят негов заместник. Първата опция е именно Зехиров. Ако неговият трансфер не стане, почти сигурно „сините“ ще залагат на Александър Александров и вероятно Роман Прохазка отново ще бъде върнат на десния бек, където игра в началото на сезона.

„Меридиан мач“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments