> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски се изгаври жестоко с Пелето! Вижте с какво вбесиха бившия шеф и как Ангелов ще отвърне на удара


Левски се изгаври жестоко с Пелето! Вижте с какво вбесиха бившия шеф и как Ангелов ще отвърне на удара

0
0
253

Публикувана на: януари 28, 2017

Вчера от „Герена“ заявиха, че УС на Левски се е събрал, за да реши освобождаването на спортния директор Станислав Ангелов и назначаването на нов – Даниел Бориморов. Нещо, което е напълно нормално, ако изключим едно условие.

Според Спортал, Ангелов не е получил покана за сбирката, въпреки че е член на УС на клуба. По закон от Левски са били длъжни да пратят покана на Пелето, а дали той ще реши да присъства, е негово право. Той е бил готов да се яви пред своите колеги да даде отчет за свършената работа, но е бил „забравен“.

Ангелов все още е действащ член на УС, но ще бъде освободен от длъжност на Общото събрание на „сините“, което ще се проведе на 3 февруари. В настоящия момент това не може да се случи, тъй като само НС може да вземе подобно решение. Запознати твърдят, че Ангелов е останал разочарован от отношението на част от ръководството към него, въпреки че не го признава.

Той дори обмислял да свика пресконференция, на която да запознае футболната общественост с част от процесите в клуба. Въпреки всичко Пелето бил готов да забрави последните бурни дни, ако ръководството на Левски му обещае съдействие при развитието на ДЮШ на „Раковски“. Неговата голяма мечта била да постигне успехи с Левски, но не е тайна, че децата на „Раковски“ са му слабост.

Преди да акостира на „Герена“, Ангелов успя да вдигне школата, която бе напълно занемарена. Феновете също не са останали особено доволни от освобождаването му от поста спортен директор, тъй като смятат, че той е поредния футболист от златното поколение на Левски, който е употребен като директор.

Не случайно, след като разбраха, че се готви смяната на Пелето, привържениците зададоха следния въпрос: „Докога собствениците на Левски ще използват спортното ръководство за „бушон“? Припомняме, че през последните години на поста спортен директор се изредиха един от най-популярните футболисти на Левски – Даниел Боримиров, Георги Иванов, Христо Йовов и Станислав Ангелов.

Нито един от тях не се задържа дълго на „Герена“ и излизаше, че са виновни, независимо че не получаваха подкрепа и съдействие от най-високо ниво. На Общото събрание на „сините“, което ще се проведе на 3 февруари, се очаква да бъде гласувано освобождаването на Спас Русев от Надзорния съвет.

Русев обаче няма да напуска Левски. Бизнесменът ще продължава да осигурява издръжката на популярния български отбор. Причината Русев да напусне НС, е предотвратяването на евентуален конфликт на интереси.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments