> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски размаха пръст на Бурабия: Връщаш се в Правец или една година ще пляскаш от трибуните


Левски размаха пръст на Бурабия: Връщаш се в Правец или една година ще пляскаш от трибуните

0
0
172

Спортният директор на Левски – Даниел Боримиров разясни ситуацията с Мехди Бурабия и евентуалният му трансфер в турския Коняспор. Той обяви, че „сините“ ще си търсят правата пред ФИФА, тъй като от турския гранд са се свързали с халфа без разрешението на ръководството на Левски. Ето и какво каза Боримиров в интервю за Блиц:

Г-н Боримиров, в турските медии преди малко изтече информация, че има обрат около Мехди Бурабия – двата клуба, вие и Коняспор, сте постигнали съгласие и трансферът ще бъде осъществен скоро?
– Така ли? И какво друго пише?

Че сделката е за голяма сума.
– Няма такова нещо. До момента, 11 часа, при нас не е пристигал отговор от турския клуб. Ние сме поставили цена на Бурабия, а в Коняспор знаят за нея. Едва когато ни отговорят, че са готови да платят парите, тогава ще има постигнато съгласие.

А самият Бурабия къде е в момента? Някои твърдят, че е в Турция, други – че се е върнал тази сутрин в Правец.
– Не, не. Тук в София е.

Вчера заявихте, че Коняспор води нерегламентирани разговори с тях. Може ли да бъдете малко по-конкретен?
– Има един мениджър, който е завъртял главата на Мехди. Той и от Коняспор са водили разговори с нашия футболист, без да ни уведомят нас. Това е в противовес на футболните закони. Първо трябва да се свържат с нас и след като клуб-клуб постигнем съгласие, тогава играчът ще преговаря за личните си условия. А на Бурабия вече са му обещали не само каква заплата ще взима, но и какви премии. И той твърдо е решил да напусне Левски, макар че има договор чак до декември 2018 година. Въпросната връзка между Коняспор и Мехди е станала два-три дни, след като започнахме подготовка. А когато започнахме, Бурабия се появи в отлично настроение. Беше щастлив, че се е върнал, беше надъхан за тренировките, лятната подготовка и мачовете. Направо грееше от желание да се доказва със синята фланелка. И изведнъж след няколко дни отишъл и казал на Николай Митов, че няма да тренира, защото иска да го продаваме.

Какво ще се случи с Бурабия, ако Коняспор не се съгласят да изплатят исканите от вас пари?
– Както вече казах, той ще бъде глобен за своеволието си, ако не се върне в Правец при отбора и не поднови тренировки. Ако трансферът не се осъществи, за тази си изцепка Бурабия може да бъде и още по-сурово наказан освен с глобата. Може да го замразим на пейката за година и половина, т.е. докато изтече договорът му. Днес би трябвало да го видя и да му обясня тези неща, макар че Бурабия много добре знае какви ще са последствията за него, ако не го продадем и продължи да упорства.

Не смятате ли, че в крайна сметка вероятно ще се стигне до трансфер?
-Нищо не смятам и не предполагам, докато нещата се станат черно на бяло. Всеки играч си има цена. А който е готов да я плати и се стигне до споразумение и подписи, тогава може да се говори за трансфер. Това е самата истина!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments