> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски пръдна в кофата! На Пеевски…


Левски пръдна в кофата! На Пеевски…

0
0
388

Публикувана на: юни 6, 2016

Един класик на прехода има невероятен лаф като се обърка нещо: „Ей сега пръднахме в кофата“!

Е, Левски го направи днес! Шумно! Както може да се пръдне само в една цинкова кофа! Пък била тя и на Пеевски. Звукът е такъв, че и да искаш, не можеш да се скриеш.

Иво Тонев хвърли оставка. С обвинение, че колеги в УС са „лицемерни, двулични и интриганти“. И тъй като дори в Пеевските медии тук-таме се намират умни хора, които да прочетат за случващото се между редовете, Тонев побърза да обясни (макар и индиректно), че напускал заради Очко-Бибочко.

Това не е сериозно. Първо Иво Тонев е акционер, при това мастит. Захвана се и сам построи сектор. Очко е един обикновен мъдурист. Захвана се и сам фалира няколко вестника. Стана известен първо, когато Христо Стоичков му наби шут в задника, а след това и като създаде Корпулентен тръст, за да може през него Корпулентен бизнесмен да натиска Батков за акциите. Та този Очко, дори с тръстчето му отзад, не може в никакъв случай да е причина Тонев да сдаде поста си. Няма как Владо Кузов да накара Волен Сидеров да подаде оставка!

Виж, Корпулентната фигура зад Очко е нещо съвсем друго. Тя хвърля толкова дебела сянка, че няма как да вирее нещо. Пардон, виреят само Очковци, Бибочковци и един Адвокат, ама не Батков. Ангелчо се казва и няма нищо, ама НИЩО общо с Успелия. Нищо, че след едно негово посещение миналата година при г-н Москов (да не се бърка със здравния министър), разбрах, че „наближава времето, когато Делян (не знам дали е Пеевски) ще излезе от политиката и ще се осветли през Левски. Така де, милиони изля там“.

Е, това време дойде! Пеевски иска Левски така както доскоро искаше бизнеси. И май го получи. Шумно, с пърдене в кофата му.

Махна се и Гонзо! И знаете ли на кой е казал първо за оставката си? На г-н Борисов на един тенис-турнир. Същият този г-н Борисов съдейства и за идването на Тонев, и за оставането на Гонзо, даже препоръча Стойчо Стоев за треньор, заради постигнатото в Лудогорец. Сега всички те са извън Левски! Нормално, защото дойде време за смяна на караула на „Герена“! Дойде време Левски да стане Корпулентен.

ПП: Гледам форумите и не вярвам на случващото се. Или левскарите са тотално оглупели, или още повече. Те се чудят кой ще дойде на мястото на Гонзо, а не си дават сметка кой вече дойде на мястото на Тонев.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments