> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски набеляза нов играч от Славия


Левски набеляза нов играч от Славия

0
0
213

Публикувана на: август 24, 2016

Левият бек на Славия Омар Абуд е в полезрението на Левски. Той е вторият играч от състава на белите, когото сините ще следят през есенния полусезон. Другия е руският нападател Сердер Сердеров. 23-годишният Омар се е понравил на треньорския щаб на тима от „Герена“.

Кенийският ляв бек пристигна в „Овча купел“ през зимата. Оттогава е изиграл 13 шампионатни двубоя за белите. Сините ще продължат да наблюдават Омар u Сердеров до зимата, когато ще се взима решение дали те да бъдат привличани. Треньорът на Левски Люпко Петрович е набелязал и двама сръбски играчи – защитник и нападател. Заради непривличането на първия треньорът демонстрира „особено“ отношение към шведа Сандберг, за когото бе платена солидна за стандартите на Левски сума, пише „Тема спорт“.

Към момента обаче клубът не иска да взима футболисти извън Европейския съюз. Причината е, че вече е запълнил бройката от трима, които могат да са едновременно на терена (клубът може да картотекира петима извън ЕС). Това са нигериецът Бабатунде Аденижи, перуанецът Хеан Деса и ганаецът Франсис Нар. Естествено, селекционната политика на Левски може да се промени още в края на месеца. Тогава се очаква смяна на собствеността.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ТУК

agrupaАбуд ОмарЛевскиСлавия

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments