> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски изплаща сектор „А“ най-късно до 2024 година


Левски изплаща сектор „А“ най-късно до 2024 година

0
0
261

Дата: април 7, 2016

Финансовият директор на Левски Константин Баждеков сподели, че все още не е ясно кога сектор „А“ ще има козирка и разкри как ще може да се погасят разходите по сектора.

„Гарантираме цени на притежателите на карти. Ако има козирка, може да има корекции в цените“, стартира Баждеков.

„За новия сезон не знаем цените, защото не сме наясно с конфигурацията на шампионата. Затова коментираме тези четири мача от сезона. Приоритет за ВИП-овете ще имат хората с ВИП-карти сега и за тях важат паркоместата. Договорили сме се общината, че по време на двубоуте ще може да се ползва и паркинга от ляво на стадиона, който има някакъв капацитет. Този паркинг ще може да го ползваме за нашите фенове в „А“ сектор. Но за облекчаване на феновете ни, че има още четири каси при параклиса и две каси при арките. Нещо, което искам да се знае, че на Сектор „А“ няма да се допуска закачане на знамена и транспаранти. Това специално няма да се разрешава на тази трибуна. От откриването на сектора на 23-и ще има имейл, на който да се дават препоръки и всички възможни и разумни предложения ще бъдат реализирани. Освен откриването на 23 април, предвиждаме до 21 май да се оборудва и открие и новият фен-магазин на лицевата страна на Сектор „А“. Другото важно е музеят“, продължи директорът.

„Ще има във ВИП-ложите една малка козирка. Всички закупили за 4-те мача, ще ползват над 5% отстъпка, а тези взели боксов за повече години имат отстъпка от 10%. Плащането ще е на траншове. Заплатилите за четирите мача ще могат да ползват местата и за концерта на Куин. Хората закупили боксове е могат да посещават всички събития на нашия стадион. Тук се създават перфектни условия. Не знам дали има такова нещо на стадион в България. Много е луксозно. Има максимално удобство. С асансьора да се качат до местата си. Ние самите получаваме информация от нашите фенове, които още не са добили впечатление. Заложена е оградата с цел безопасност и сега не може да се правят промени. Сега вървят комисии. Концентрирани сме да изпълним всички изисквания. Други промени няма да се правят. Затова отваряме възможност за обратна връзка, за да можем да подобрим, всичко, което е възможно и хората да наблюдават мачовете спокойно“, каза още той.

„Всичко зависи от активността на феновете да гледат мачовете. Между 7-8 години и добра посещаемост, можем да погасим задълженията си. Разчитаме да правим и различни събития – приятелски мачове и инициативи. Ще може да се ползва за бизнес събития. Идеята е да има приходи, за да погасим задълженията, които имаме. Затова искаме да отворим сектора още за мача с Лудогорец и се надяваме на подкрепа от феновете. Вторият етап – да се премести цялата спортно-състезателна дейност на отбора в Сектор „А“ и медиите, не можем да кажем кога ще стане това. Свързано е със сериозни разходи. Много зависи каква ще е подкрепата от страна на феновете“, добави Баждеков.

„Трябва да сме реалисти. Тази инвестиция се прави със собствени средства, с ангажименти, които поемаме за бъдещи плащания. Тонев се е ангажирал да завършим тази инициатива, която поехме и която ни доведе много затруднения. Тези разходи са големи. Само асфалтирането е сериозна цифра. Секторът, ако го завършим както искаме, ще дава най-добри условия в страната. Има предвидени и три ресторанта и ще може да се ползват не само за мачове“, завърши той.

До края на настоящия сезон единичните  билети за сектор „А“ ще струват 25 лв.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments