> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски зашлевил жесток шамар на Ники М.


Левски зашлевил жесток шамар на Ники М.

0
0
241

Публикувана на: март 15, 2017

Вратарят на турския Мерсин Николай Михайлов напразно се е надявал да заиграе отново за любимия си Левски. Вестник „ШОУ“ разкри, че синът на Борислав Михайлов се е натискал за договор със „сините“, но на стадион „Георги Аспарухов“ предпочетоха да се доверят не на Никито, а на Божидар Митрев. Михайлов-младши имал причина да иска да бъде в София. От обкръжението му разказаха пред вестника на народа за сериозните му намерения да навлезе още повече в модния бизнес.

Само преди няколко месеца Николай Михайлов отвори бутик в столичен мол. 28-годишният вратар продава дрехи от един от най-известните модни брандове в света. В началото бизнесът не провървял точно както на Ники му се искало, но постепенно нещата потръгнали. Вече без проблем изкарвал парите за покриването на високия наем и за заплатите на персонала. На този етап Михайлов движел бизнеса си по телефона, което е обяснимо предвид професионалните му ангажименти с клуба му Мерсин. Синът на президента на Българския футболен съюз обаче едва издържал в аутсайдера в турската втора дивизия. „ШОУ“ отдавна разкри за проблемите, които Никито има в южната ни съседка.

Откакто е подписал договор с Мерсин през лятото, бившият ни национал не е получил нито една заплата. А уж трябва да взима по 12 000 евро на месец. Клубът продължава да има сериозни финансови затруднения и картинката изобщо не се променя. Михайлов отдавна осъзнал, че му се налага да играе за здраве в аутсайдера в Турция. Единствената му утеха била, че шефовете на Мерсин поне плащали наема на огромната къща, в която се шири. През зимата Николай направил неуспешни опити да си намери нов отбор. Българският вратар нямал търпение да напусне закъсалия Мерсин, който освен че няма финансови средства, не може и да побеждава и постоянно записва слаби резултати. Вече месеци наред Михайлов прави неуспешни опити да си намери що-годе добър отбор. Когато преди дни научава, че Левски спешно търси вратар заради тежката контузия на сърбина Боян Йоргачевич, Николай решава да се пробва за „Герена“.

„Надяваше се, че ще му предложат да се върне. В Левски обаче се спряха на Божидар Митрев, въпреки че Михайлов беше готов веднага да потегли от Мерсин към София“, разказаха от обкръжението на вратаря пред „ШОУ“.

Никито изтъквал пред „сините“, че значително е подобрил формата си, което се доказва и от статистиката. В последните мачове на Мерсин Михайлов на няколко пъти успя да запази мрежата си суха, в някои срещу допуска само по един гол. По този начин вратарят изми петното от срамните резултати в края на 2016-а, когато го разпукваха по терените в Турция. Имаше случаи, в които допускаше по 4-5 гола на мач, но това вече не се случва. Именно успешните си изяви напоследък Михайлов изтъкнал пред хората от Левски, на които се надявал, че ще го върнат обратно в родния му клуб. Синът на Боби Михайлов провел разговор по телефона със спортния директор Даниел Боримиров – човекът, който напоследък коли и беси на „Герена“. Борето обаче затворил вратата на Николай, оставяйки го от външната страна за сметка на Божидар Митрев. А Михайлов-младши силно желаел да облече отново екипа на родния си клуб. Дори срещу скромна заплата. Важното за него било да се върне в София. По този начин щял да може да контролира пряко бизнеса си, а не по телефона, както и да изпълни плановете си – да отвори още няколко магазина за дрехи в столичните молове.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments