> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски захапва здраво за Гъргоров! Бадема ще прибира най-голямата заплата на „Герена“


Левски захапва здраво за Гъргоров! Бадема ще прибира най-голямата заплата на „Герена“

17 0

Публикувана на: август 12, 2016

От Левски са предложили 20 000 евро месечно на Емил Гъргоров. На „Герена“ смятат, че Бадема може да реши проблемите им, след като не успяха да намерят нужните попълнения на трансферния пазар. Затова ръководството е преценило, че си заслужава да превърне Гъргоров в най-скъпоплатения футболист на „Герена“. Качествата на нисичкия техничар са добре познати на треньорския щаб на „сините“, а и Бадема по-бързо би се вписал в отбора, отколкото ако продължи да се търси нов играч, който тепърва да бъде привличан. Бившият футболист на Локомотив (София), ЦСКА, Лудогорец и Локомотив (Пловдив) е свободен агент.

35-годишният Гъргоров за последно игра на „Лаута“. Договорът му обаче изтече на 30 юни 2016 година. От Локомотив му предложиха да удължи контракта си, но той отказа и в момента чака предложения от чужбина.От Левски вече са провели разговори с играча. Самият Гъргоров засега е категоричен: „Аз за себе си съм го решил – ще чакам оферти от чужбина до края на август. Ако дотогава нищо не се получи, ще реша в кой български отбор да продължа да играя. Интерес не липсва“.

Според запознати в момента най-високата заплата на „Герена“ получава перуанецът Хеан Деса – 18 000 евро. Срещу 12 000 на месец се разписва румънският защитник Сърджан Лукин.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ТУК