> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски замрази реформите в ДЮШ


Левски замрази реформите в ДЮШ

0
0
253

Публикувана на: август 6, 2016

В Левски за пореден път отложиха сериозните реформи в школата. За такива Управителният съвет на клуба гласува през месец май. Тогава на „Герена“ пристигна белгийският методист Дирк Гизелинк. Той дойде по покана на единия от едрите собственици на акции на сините Иво Тонев. И след като презентира програмите си, проведе няколко тренировки с различни набори от школата и изнесе лекции на наставниците в ДЮШ, той убеди ръководството на клуба да го наеме на работа. Визитката на специалиста бе впечатляваше – той е главен методист на Милан и Метц, а повече от 10 години е работил в академията на белгийския Андерлехт.

Преди три месеца под давлението на вече бившия спортен директор Георги Иванов и бившия председател на УС на клуба Иво Тонев в Левски взеха решение да отделят по 120 хиляди евро на година, за да ползват белгийската методика. Тези средства бяха гласувани на УС, както е по устав за всяка сума над 100 хиляди лева.

В момента обаче този амбициозен проект е „замразен“. Причината е липсата на свежи пари. Все пак има опции в бъдеше Левски отново да прибегне към идеята чужденци да отговарят за ДЮШ на сините. Това може да се случи доста скоро – ако се осъществи смяна на собствеността на клуба на насроченото за 30 август Общо събрание на акционерите. И бъдещите силни хора налеят сериозни суми 6 развитието на Левски не само в първия отбор, а и за развитието на детско-юношеските школи на „Герена“ и на стадион „Раковски“.

През лятото в академията на сините все пак имаше рокади и подмяна на треньорския персонал. Работа на „Георги Аспарухов“ започнаха бившите футболисти на сините Захари Сираков и Георги Чиликов. Последният ще води юношите на Левски в Елитната група до 17 години. Димитър Телкийски пък бе назначен за наставник на тима до 19 години, който ще вземе участие в мачовете от младежката шампионска лига.

„Меридиан мач“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments