> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски готви нещо чудовищно срещу ЦСКА! „Армията“ ще пустее заради двама души


Левски готви нещо чудовищно срещу ЦСКА! „Армията“ ще пустее заради двама души

0
0
197

Публикувана на: октомври 16, 2016

Ден след дербито ЦСКА – Левски (1:1) факторите на „Герена“ са готови да докарат чудовищни проблеми за колегите си от „Българска армия“. Причините са скандалите по трибуните на националния стадион в събота, които „сините“ могат да използват, за да докарат чудовищно наказание на „червените“ – лишаване от домакинство за 2 мача!

Първият инцидент, който заплашва ЦСКА, е хвърлената по Роман Прохазка бутилка. Словакът бе уцелен с шише от минерална вода на прибиране в тунела след загрявката преди мача. По правилник това се наказва с лишаване от домакинство.

При втората ситуация съдбата на „червените“ е изцяло в ръцете на собственика на Левски Спас Русев. По него бе хвърлена факла и от неговата позиция по случая ще стане ясно наказанието на ЦСКА – предупреждение или лишаване от домакинство. По-лекият вариант е, ако Русев заяви, че не е имал физически контакт с факлата. При положение, че „синият“ бос заяви, че тя го е уцелила, армейците ще отнесат една среща далеч от дома.

За двата инцидента финансовите санкции може да надхърлят общо 10 хиляди лева, а заедно с традиционните наказания за бомбички, факли и димки, както и за хвърлените от сектор „А“ към терена предмети при гола на Левски, ЦСКА може да плати и глоба близка до 20 бона.

Съдбата на „червените“ ще стане ясна във вторник, когато е традиционното заседание на дисциплинарната комисия към БФС. Ако бъдат признати за виновни и по двете обвинения, които са готови да им изсипят от „Герена“, армейците ще се завърнат на „Българска армия“ едва на 3 декември за домакинството на Пирин.

КАКВО Е ОГРОМНОТО НАКАЗАНИЕ, КОЕТО ГРОЗИ ЛЕВСКИ ВИЖТЕ ТУК

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments