> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски взима нов до дни


Левски взима нов до дни

0
0
643

Публикувана на: юли 22, 2016

Левски ще привлече нов играч до седмица. Най-голямото желание на спортно-техничесикя щаб е да подсили тима с централен нападател и ръководството прави всичко възможно да го осигури. Треньорът Люпко Петрович не спира да повтаря, че му трябва таран, а това си пролича и в реванша с Марибор (1:1), в който нямаше играч, който да завършва атаките на отбора.

Люпко Петрович настоява новите да са поне трима, като двама от тях да са в предни позиции. Засега обаче е малко вероятно шефовете да удовлетворят напълно желанието му. Въпреки това Левски ще отпусне допълнителни средства за селекция. През лятото „сините“ се бръкнаха с трансферна сума само за един играч – шведският защитник Симон Сандберг. Той бе взет на пожар от Хакен след контузията на Сърджан Лукин. От „Герена“ не оповестиха трансферната сума, която са платили за него, само казаха, че е доста по-малка от 500 хил. евро.

Досега Левски се подсили с петима фуболисти. На „Герена“ пристигнаха вратарят Иван Чворович, централните защитници Димитър Пиргов и Симон Сандберг, перуанското крило Хеан Деса и испанският нападател Антонио Аниете.

Преди седмица клубът се раздели с камерунския нападател Джъстин Менголо. Така хем освободи място за играч извън Европейския съюз, хем и свободен щат за заплата – Менголо бе един от най-високоплатените на „Герена“.

„Тема спорт“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments