> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски взима до дни нов нападател


Левски взима до дни нов нападател

0
0
40

Публикувана на: август 29, 2016

Левски със сигурност ще привлече централен нападател до затварянето на трансферния прозорец у нас. Родните клубове имат право да купуват футболисти до 7 септември   включително   (след това могат да взимат само свободни агенти).

Сините имат остра нужда от такъв футболист, след като Венцислав Христов повече не попада в сметките на спортно-техническия щаб на сините. Той бе изваден от групата за мача с Верея и така тя бе само от 17 души. В момента треньорът Люпко Петрович разполага за върха на атаката с Бабатунде Аденижи. Нигериецът успя да измести Христов от титулярния състав след двубоите с Марибор от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Освен това на този пост може да играе Антонио Аниете, който е ползван или на крилото, или като плеймей-кър. В състава е и юношата Станислав Иванов (17 години). Този избор обаче е крайно недостатъчен за Петрович.

Левски има няколко набелязани опции за привличането на чуждестранен нападател. До този момент обаче преговорите за евентуална сделка са блокирани, защото се чака смяна на собствеността на клуба.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ТУК

agrupaЛевскиЛюпко Петрович

Споделете
0
0

Comments