> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левскар с фурор в Англия! Вкарва и подава за разгром 9:0


Левскар с фурор в Англия! Вкарва и подава за разгром 9:0

24 0

Публикувана на: февруари 13, 2017

Българският талант Стефан Гаврилов направи много силен мач и се отличи с един гол и две асистенции за отбора до 16 години на Шефилд Уензди при убедителната победа с 9:0 над връстниците от Нотингам Форест.

Роденият през 2000 година софиянец игра на своя традиционен пост централен полузащитник и след края на мача получи поздравления от всички хора от школата на клуба, както и от треньорите. Час по-късно Гаврилов, започнал с футбола в школата на Левски, беше повикан да влезе като резерва и в мача на по-големите, 18-годишните.

„Кукумявките“ спечелиха и в тази възраст, но само с 2:1. Стефан Гаврилов се появи на терена за 15 минути като дефанзивен полузащитник. Другият българин в Академията на Уензди- нападателят Преслав Боруков, продължава да се възстановява от контузия на глезена. Общото мнение на лекарите и физиотерапевтите е, че процесът върви много добре и Преслав може да се върне на терена по-рано от очакваното.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaСтефан ГавриловШефийлд Уензди