> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левскарите очакват ексцесии в събота – НКП скочи на МВР: Не ни зачитат!


Левскарите очакват ексцесии в събота – НКП скочи на МВР: Не ни зачитат!

0
0
306

Публикувана на: октомври 12, 2016

Председателят на НКП на Левски Стефан Хиндлиян коментира провелата среща във вторник със СДВР и ЦСКА преди двубоя на 15 октомври. Той изрази остра критика към полицейския ред, който ще е наложен на стадион „Васил Левски” срещу феновете на „сините” и подчерта, че за първи път мнението им не се зачита.

„Вчера имаше среща, която е традиционно преди мачове, които ги видят с висок риск. На срещата присъстваха представители на двата клуба, на фенските организации и частна охранителна фирма. Вчера пуснахме едно съобщение, защото бях много разочарован. Знаете, че бяха постигнати много неща в организационен план, полицията се оттегли от сектор Б, от пистата. Цялата охрана е наша, на привържениците, на фирмата, която охранява мачовете. На Б сектор да се гледа мач е удоволствие, без напрежение. Пълно е с деца, които могат да слизат на пистата, за да се докоснат до любимите си играчи, до своите идоли. Полицейските палки по ръцете вече са в историята”, каза той.

„Беше ни обявено, защото София ще бъде много пазена. Всички добри практики бяха погазени тотално. Усещането ни е, че ще ходим на мач от 90-те години. Ние определено нямаме желание да водим битки и улични войни, това сме го надраснали. От полицията не направиха нито един компромис. Беше ни съобщено как ще протече организацията, за първи път нашето мнение не беше зачетено“, добави Хиндилян.

„За публиката на противника няма да има такива рестрикции. Беше ми казано да бъда по-спокоен, защото в следващия мач тях щели да ги пазят по този начин, но мене това не ме топли. Тези мерки предполагат напрежение, което ескалира в безредици. Не заплашвам, предупреждавам, че това е напълно възможно. Да се има предвид, че така наречени лумпени и наркомани са направили всичко да се предотвратят подобни сцени”, каза още председателят на НКП.

Той добави, че цените за сектори Б и В на националния стадион, където ще бъдат разположени феновете на Левски, ще са по 5 и 12 лв.

„Дано безумията са останали вчера в стаята и да ги няма в събота на стадиона”, завърши Хиндлиян.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments