> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Лебедова песен в Англия или златно китайско спокойствие за Бербо


Лебедова песен в Англия или златно китайско спокойствие за Бербо

0
0
67

Дата: февруари 23, 2016

Димитър Бербатов почти сигурно ще напусне гръцкия ПАОК в края на сезона, информират медиите в южната ни съседка. Родният нападател ще изпълни докрай и съвестно контракта си с тима от Солун до края на сезона, въпреки че е имал далеч по-изгодни финансови предложения през януарския трансферен прозорец. Бербо е бил силно желан от китайски клуб, който е бил готов да му дава заплата много по-сериозна от двата милиона евро, които ще прибере той за 12-те си месеца в ПАОК. Не че сумата в Гърция е малка, но тя бледнее пред възможностите на тимовете от най-многолюдната страна в света.

Бербатов е готов да обмисли през лятото ново предложение от Китай, а такова със сигурност ще има. Тогава той ще е свободен агент и ще може спокойно да избира от всички оферти, които получи. Клубове, които в момента са част от Висшата лига на Англия, също следят опитния таран и обмислят предложения към него.

Какво ще избере Димитър Бербатов – лебедова песен на Албиона или спокойни и добре подплатени финансово последни месеци във футбола в Китай, ще стане ясно през лятото. В Гърция не изключват възможността Берба да преподпише и контракта си с ПАОК, но това е много малко вероятно.

Споделете
0
0

Comments