> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Късно тази вечер става ясно кой ще 13-ият участник в Първа лига


Късно тази вечер става ясно кой ще 13-ият участник в Първа лига

0
0
166

Публикувана на: юни 2, 2017

Тази вечер е първият от двата баража за определяне на последните два участника в Първа лига. На стадион „Локомотив“ в пловдивския парк „Лаута“  от 20 ч. Нефтохимик и Витоша (Бистрица) ще определят 13-ият отбор, който ще играе в елита през сезон 2017/18. Шейховете не успяха да се спасят след загуба от Славия във финалния плейоф с общ резултат 6:2, а Витоша завърши сезона във Втора лига на трето място.

Бургазлии са убедени, че отборът ще успее да покаже характер и да заличи всички негативни моменти с убедително представяне и победа над Витоша. Очакванията са Христо Янев да излезе с по-офанзивен състав. Ранен гол до голяма степен ще свали напрежението от играчите и ще им позволи да разкрият възможностите си. В отбрана пък ще действа на сигурно, без да се предприемат каквито и да било рискове.

Наставникът на тима Христо Янев има да решава сериозни кадрови проблеми. С контузии са Венцислав Христов, Илия Миланов, Владислав Романов, Георги Вълчев, Станислав Маламов, Емануил Манев и Виктор Хомей. Все пак, няма да бъде учудващо, ако някой от тях бъде вдигнат „на пожар” и успее да помогне в мисията за спасяване на елитния статут. По всяка вероятност, поне двама от състезателите с травми ще бъдат на линия за решителния мач.

Ръководството на ФК Витоша реши да подкрепи морално своите футболисти с официално изявление преди предстоящия тази вечер бараж за Първа лига с Нефтохимик (Бургас). Ето какво пише клубът от Бистрица:

Футболистите на Витоша (Бистрица) са на 90 минути от сбъдването на една мечта – да станат част от елита на България. Тази вечер, от 20:00 часа, бистричани излизат на стадион „Трейс Арена“ в Стара Загора в бараж за влизане в Първа професионална лига срещу Нефтохимик (Бургас). Ръководството и приятелите на клуба са категорични, че както и да завърши двубоят под Аязмото, момчетата на Костадин Ангелов ще бъдат победители.

Днес нашите момчета могат единствено да спечелят! Днес нашите момчета могат да сбъднат една мечта, за която мнозина, в началото на сезона, дори и не са намирали смелост да помислят. Днес, независимо как свърши баражът с Нефтохимик, нашите момчета ще бъдат победители.

Изиграха един невероятен сезон, минаха през своите върхове и спадове, радваха се на победни серии, превъзмогнаха и поредица от поражения, изживяха своите радости и разочарования, но в крайна сметка мъжки се пребориха за правото си да са само на крачка от историческо влизане в Първа лига.

На всички нас, които ги подкрепяме, не ни остава нищо друго, освен да им пожелаем да помечтаят още 90 минути в Стара Загора днес, а след техния край да имат нова мечта, защото тази вече ще е реалност…!

Успех, момчета! Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!

Ръководството на ФК Витоша (Бистрица)

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments