> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кур за Пеевски! (+18)


Кур за Пеевски! (+18)

0
0
206

Публикувана на: юли 6, 2016

Първо да се извиня за заглавието! Вулгарно е! Тъпанарско е! Но…е вярно! И 99 процента от българите ще се зарадват като го видят!

А и смятам, че имам право да го използвам. Защото познавам Пеевски! И то отпреди 20, че и повече години. Въртеше се покрай „Джей моделс“ на Васил Божков. Заедно с бъдещите мастити издатели братя Златкови, като този, историка на мафията, тогава ми беше работник. Сигурно господин Пеевски ще си спомни един скандал с курви и чужди дипломати.

А сега по същество. Преди известно време Делян Пеевски закри вестник „Преса“. Всъщност газетата на Тошо Тошев тръгна като проект на Цветан Василев, после „новият Буров“ и старият Пеевски се скараха, „Преса“ нещо се опита да не се поддава на натиска на Успелия и той я затвори. В последния брой на спортната страница на челния материал за ЦСКА излезе акронима КУР ЗА ПЕЕВСКИ!

По ирония на съдбата година и нещо по-късно, заради ЦСКА вече „КУР ЗА ПЕЕВСКИ“ не е акроним, а рев. Рев, който в понеделник огласи Борисовата градина. Никой, никога и никъде не си е позволявал да каже това на глас. Не и когато наоколо има десетки камери, микррофони и медийни слуги на Корпулентния.

Един час след този възглас, на „Армията“ бяха докарани фенове на Левски, още журналисти от „синьо“ потекло, даже домъкнаха и един играч на Левски. Само и само да се докаже, че ЦСКА бил жив! Дойде професионалният фен на Лудогорец Цимбика, домъкнати бяха и екс-служители на „Титан“. Общото между Лудогорец и „Титан“ е, че са на един човек, който медиите нарекоха новия Пеевски.

Така се разбра, че Пеевски е просто аватар на модела #КОЙ. Модел обаче с много аватари. Днес е Делян, утре започват да се изреждат Киро, Факиро, Сульо, Пульо, Атанас, Спас…всеки, който е готов. И изведнъж се появява някакво ЦСКА, което казва „СТИГА“! ЦСКА на Гриша Ганчев и един милион фенове. И знаете ли кое е уникалното – Пеевщината не успя да ги смачка. Нещо повече, те са на път да обърнат дневния ред в държавата. На път са да си върнат държавата.

От което ще спечели дори…Левски. Защото ДПС-идола май започва абдикация там.

Премиерът Борисов каза, че ЦСКА трябва да е в „А“ група!  И ще е там! Защото не може един клуб да бъде мачкан от едни хора само, за да докажат на министър-председателя, че щом могат да унищожат най-големия клуб на България, нищо не им пречи да свалят и него от власт.

Във вторник пък съдът направи две знакови неща. Върна плана на Васил Божков и погна онова кърджалийско бабе, което очевидно е заложило на зелено в „Ефбет“! За първи път в тази държава съдът връща нещо на Васил Божков! За първи път ще бъде разследван негова креатура.

Това са знакови неща в държавата и те щяха да се невъзможни без ЦСКА, без Гриша Ганчев, без отказа им да сведат глава пред Делян Пеевски.

Затова онези щастливи хора в Борисовата градина пееха: КУР ЗА ПЕЕВСКИ!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments