> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Крушарски се озъби: Аман! Стига с тези пари!


Крушарски се озъби: Аман! Стига с тези пари!

0
0
297

Собственикът на Локомотив Христо Крушарски наруши мълчанието си броени дни преди да се завърне от Аржентина. На клубния бос не му беше много до футбол, но все пак каза няколко думи, свързани с черно-белите. Крушарски е в Аржентина по бизнес дела от по повече от месец. Бизнесменът ще кацне в България на 8 юни.

„Връщам се в четвъртък. По време на престоя си в Аржентина изобщо не съм се занимавал с неща, свързани с футбол. Не са ми предлагани и местни футболисти, които евентуално да привлечем за новия сезон. Оставих спортно-техническите дела в клуба в ръцете на Чавдар Цветков и Христо Бонев. Те са хората, които движат нещата и са наясно с всичко, което касае отбора”, заяви пред Marica.bg Крушарски.

Бизнесменът коментира и най-актуалната тема на Лаута – забавените заплати на отбора. За момента дължимите месечни възнаграждения са 3 – за февруари, март и април, но след 20 юни е падежът на парите и за май.

„Този въпрос се превърна в болна тема. Всички акцентират върху нея. Стига вече с тези пари. Проблемът е мой и в частност на Локомотив и не желая на коментирам този въпрос. След като се върна, ще търсим решение на проблема, за да излезем от създалата се ситуация”, каза с досада финансовият благодетел на черно-белите.

Тежката ситуация на Лаута се дължи на забавеното изплащане на дължимите пари от страна на държавата по поръчките за противо-градови ракети. На Крушарски трябва да бъдат изплатени милиони, които той очаква от доста време.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments