> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Крушарски призна за проблемите в Локо: Положението не е розово


Крушарски призна за проблемите в Локо: Положението не е розово

28 0

Публикувана на: май 30, 2017

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отрече вероятността Христо Янев да стане треньор на „черно-белите“, както и призна, че положението на „Лаута“ не е никак розово. Припомняме, че след загубата с 3:4 от Дунав защитникът Павел Виданов се оплака, че той и съотборниците му не са получавали заплати от януари.

„Марица“ се свърза с Крушарски, който е по бизнес в Аржентина. Босът на „смърфовете“ обяви, че Войн Войнов ще продължи да води тима.

„Христо Янев преди време бе обсъждан като една възможност, но нищо повече. Аз съм гласувал доверие на Войнов, който показа, че може да води тима. Останалото са спекулации. Търсете Христо Бонев и Чавдар Цветков, на които съм делегирал правомощия да отговарят за спортно-техническите въпроси“, каза пред „Марица“ бизнесменът.

„Жалко, че не се класирахме за Лига Европа, но трябва да гледаме и позитивната страна на това. Трябва да признаем, че за момента нямаме боеспособен отбор за там. По-добре да използваме времето да започнем да градим отбор, който в бъдеще ще ни представи достойно в Европа. Няма смисъл да избиваме комплекси с еднодневни гастроли. Зная, че положението в клуба не е розово, но къде в държавата е? Трябва да стиснем зъби и да преодолеем този момент. Аз съм обещал да се разплатя до стотинка с всеки и ще го направя. Интересно ми е тогава интригантите дали ще се скрият или ще търсят нови интриги. Локомотив го е имало и ще го има. Това е най-сигурното“, добави Христо Крушарски.