> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Крушарски прекрати цирковете в Локо (Пловдив)


Крушарски прекрати цирковете в Локо (Пловдив)

0
0
175

Публикувана на: октомври 7, 2016

Президентът на Локомотив Христо Крушарски обяви, че няма проблеми и нищо драматично няма да произтече от вчерашното интервю на старши треньора Илиан Илиев. След контролата в Стралджа, 48-годишният специалист изригна, че клубът не може да се управлява така и не приема заплахите на боса за чупене на крака и пращане в производството.

„Локомотив е демократично общество. Всеки е свободен да изказва мнения. Важното е това, което ни обединява, а не дребните детайли. Футболът е емоция и футболните хора са емоционални. Аз също на моменти не мога да сдържам емоциите си. От всичко станало най-много ме заболя от приказките за участие на отбора в черно тото. Направо изпуших. От там дойдоха проблемите.

Сега всичко е спокойно. Продължаваме напред, проблеми при нас няма. Каквото има, ще си го кажем като в семейство и ще си остане вътре между нас. Повече циркове за другите няма да правим.
Тук обаче искам да заявя най-отговорно, че който си позволи да въвлече институцията Локомотив в слухове за черно тото ще бъде съден до дупка.

Може да сме загубили, може да сме играли слабо, но ние в черно тото не участваме. Локомотив е чист и това трябва да се разбере от всички. Който иска да ни опетни, ще отиде на съд“, заяви Христо Крушарски пред „Марица“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments