> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Крачунов, при Пеевски май е тъжно даже да си обикновен педераст!


Крачунов, при Пеевски май е тъжно даже да си обикновен педераст!

0
0
270

Публикувана на: ноември 11, 2016

Днес аналният палавник от голите хора на Гърнето е решил да се засегне на „педерастин“. Странно, че чак месец след разкритията ни, Крачунчето го заболя задника.

Всъщност не е странно. То просто показва колко е тъжно даже да си педераст при Корпулентните. Дори това не можеш да направиш без тяхно разрешение, да се оплачеш.

Крачунов казал на един бизнесмен, че го е срам като го пишат педераст не за друго, а защото още не бил казал на баща си. Ами кажи бе, зализан гей, кажи защо единствената жена, която си докосвал е майка ти. Ако имаш майка, де! Обясни на тате защо си усмихнат само, ако си я до Гърнето, я до Пеевски, я до Домусчиев. Разкажи защо като долен педал върхлетя с корпулентни мутри в офиса на „Блиц“, за да изхвърлиш от там 50-килограмова жена. Това не е мъжко! Ама ти, педераст зализан, откъде да знаеш какво е мъжко! Разкажи и за свирките в Сектор Г!

Всъщност защо да си хабя думите, нека чуем един човек, който 3-4 години беше началник на Крачунов, Недялко Недяков:

Пеевски  е вербувал зад гърба ми Крачунов, вероятно го е вербувал с месеци назад, подмолно – може би с пари, може би с обещания за кариерно издигане, може би с някакъв компромат. Честно казано, не ме интересува. Знаех, че Крачунов е хомосексуалист, но не знаех, че е гей и по душа. 

Доскоро вярвах, че по-страшни от физическите са душевните педали. Само че една нова порода българи съвместява органично дух и материя. Сбърканяците по природа и телесна нагласа долазиха до възлови обществени позиции и се държат типично по швестерски. Не е шега – педалите са като ято.

Пеевски нека знае, че на Крачунов предателството му е в кръвта. Щом постъпи така с мен, ще постъпи и с него така, ако посоката на вятъра се обърне.

Голям мъж е Крчунов, няма-що, известен и като „Мара Общата“ сред футболистите на ЦСКА. За неговите подвизи и комплекси ще четете скоро в ПИК, ще гледате и по ПИК ТВ.

ПП: КРАЧУНОВ, ТИ ДА НЕ ЗАВИЖДАШ НА ЕДИН ОТ ГОСПОДАРИТЕ ТИ ЗА СИНА НА ГАЛЯ ДИЧЕВА!?

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments