> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Край на автентичността! Последният президент на Левски: Това е фалшив клуб, създаден от ДС!


Край на автентичността! Последният президент на Левски: Това е фалшив клуб, създаден от ДС!

0
0
285

Публикувана на: октомври 5, 2016

С наближаването на вечното дерби и по червената, и по синята ос ескалират емоциите в посока автентичност. Естествено на мушката е ЦСКА, но какво да кажем за Левски!? Тъй като на Герена“ не могат или не искат да си спомнят какво каза ЕДИНСТВЕНИЯТ ЛЕГИТИМЕН ПРЕЗИДЕНТ НА КЛУБА В ИСТОРИЯТА, припомняме думите на Петър Петров от 2011 година пред БиТиВи.

ХАРЕСАЙ СТАНИЦАТА НИ, ЗА ДА НЕ ИЗПУСКАШ НИТО ЕДНА НОВИНА ОТ ДЕРБИТО – ТУК

„Регистрацията на ФК “Левски” е извършена на 30 април 1992 година (б.а. в патентното ведомство е регистрирана емблемата на клуба). Понеже е минало доста време от тогава, аз ви предоставям удостоверение за актуалност от Софийски градски съд, което е издадено на 6 януари 2011 година, за да се види, че действително аз съм президент на ФК “Левски”, заяви Петър Петров в сутрешния блок на bTV “Тази сутрин”.

“Аз регистрирах търговската марка и емблемата през 1992 г. като вицепрезидент на ФК “Левски”, а сега съм президент на истинския клуб. Искам в този смисъл да ви кажа, че това, което се тиражира в медиите, няма нищо общо с истината. Г-н Батков никога не е бил президент и собственик на ФК “Левски”. Ние регистрирахме този клуб 1988 г., когато съставихме инициативен комитет за възстановяване на клуба. Възстановяване, защото спортен клуб „Левски“ е закрит през 1949 година и преминава от териториален към производствен принцип.  По документи аз се появявам като президент на клуба през 1994 г.”, допълни Петров, показвайки различни документи, които доказват твърденията му.

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”, завърши Петров, който предостави и документи за създаването от ДС на сегашния “Левски”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments