> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Костов каза кои са най-важните му играчи! И двамата обаче ги няма


Костов каза кои са най-важните му играчи! И двамата обаче ги няма

0
0
78

Публикувана на: юли 24, 2016

Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Костов коментира дали отборът е готов за старта на сезона. Той заяви, че го притеснява липсата на опитния халф Лъчезар Балтанов, който ще отсъства през следващите 6 месеца.

„Не искам да говоря предварително дали сме готови, или не. Със сигурност имаме притиснение заради двамата ни контузени футболисти, които са много важни играчи за нас. Да не кажа, че са най-важните може би. Надявам се да сме говоти за старта на първенството. Но пак ще подчертая, че отсъствието на Балтанов и Рафаел е много лошо“, каза Костов.

„Костадин Стоянов има възпаление в адукторите. Той е готов, но решихме да не го рискуваме в контролата с Верея. Стенио не е пожарен вариант, ние се обърнахме към неговите мениджъри още през март, когато се заинтересувахме от него. Радвам се, че дойде при нас, но това не е заради липсата на Балтанов. Просто така се стекоха обстоятелствата, че той е останал без отбор, ще трябва да наваксва с физическата подготовка“, обясни наставникът на „канарчетата“.

Споделете
0
0

Comments