> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Контузия приключва кариерата на вратар в Черно море, Гонзо чака отговор от Чехия за ганаеца


Контузия приключва кариерата на вратар в Черно море, Гонзо чака отговор от Чехия за ганаеца

0
0
59

Публикувана на: ноември 11, 2016

Вратарят на Черно море Александър Чанович ще пропусне мачовете на своя тим до края на полусезона. Стражът е с увредена медиална връзка на коляното на левия крак и ще се възстановява. В момента кракът му е обездвижен с шина, а след като спадне оттокът, ще премине ядрено магнитен резонанс, който ще покаже колко сериозно е увреждането на Чанович.

Вратарят на „моряците“, който бе с основна заслуга за спечелването на Купата на България, се контузил по време на вчерашната тренировка. Гонзо не е голям почитател на Чанович и е много вероятно той да е изиграл последният си мач с екипа на варненци.

Междувременно на стадион „Младост“ в петък преди обед Черно море проведе поредното си занимание за седмицата. В него взеха участие всички футболисти. В края на заниманието „моряците“ проведоха двустранна игра. Утре варненци почиват, а Гонзо събира отбора в неделя в 15 часа.

Тренировката бе последна за 21-годишния ганаец Дерик Менса, който изкара едноседмични проби в Черно море. В следващите дни ще стане ясно дали от Карвина са готови на бартерната сделка, предложена от „моряците“ за Ян Малик, който е на проби в елитния чешки отбор.

Споделете
0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments

Абонирайте се за бюлетин


Loading

Трансферна линия