> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Комплексарщина в Разград! 20 надрусани лудогорци помлели петима от Дунав


Комплексарщина в Разград! 20 надрусани лудогорци помлели петима от Дунав

0
0
173

Публикувана на: април 2, 2017

Между 15 и 20 фенове на Лудогорец са пребили петима души от агитката на Дунав, която пътува до Разград за домакинството на Славия. От разказа на единият от потърпевшите стана ясно, че лудогорците са били в нетрезво състояние и видимо употребили наркотици.

„Дойдохме в 15 ч. и решихме да пообиколим. Седнахме на една беседка и се появиха 15 човека, петима от които с маски и бухалки. Уцелиха един от нас с кенче от бира в главата, взеха ни шаловете и ни скъсаха фланелките на Дунав. Показаха ни средни пръсти. Не сме ги провокирали. Както седнахме, след 5 минути дойдоха над 15 човека и започнаха да ни бият. Едното ми приятелче не е добре след случката. Шест човека скочиха срещу двама, на останалите им взеха шаловете и късаха фланелки. Викаха ни „Ще ни палите шаловете ли?“.Имаше три таксита пред нас, попитахме ги дали са видели, а те ни казват, че си гледали в телефоните. Дойдохме да гледаме мач, а какво стана? Помляха ни от бой. Взимат наркотици, напиват се и карат мирните хора да страдат“, коментира битият русенец пред Диема и допълни, че ще подаде жалба в полицията.

Припомняме, че в домакинството на Лудогорец срещу Дунав фенове на русенци запалиха шалове на разградчани и това бе прието като жестока обида от делиорманската агитка, която дори излезе с гневна декларация срещу колегите си от речния град.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments